if u like this blog.just click

Friday, June 10, 2011

[ - Contest For Muslimah/Girls Only - ]

.....ألسلام عليكم.....
Kui3...sebut je pasal contest@blog...
Ana sebenarnya tak pernah join mana-mana contest mahupun menganjurkan apa-apa contest.
So,this is the right time to hold a contest..
But,this contest just for woman only..
And one more thing...
Wanita tersebut mestilah beragama Islam...
Kenapa wanita sahaja?
Sebenarnya,hadiahnya hanya untuk wanita yang beragama Islam...
p/s : penghargaan untuk wanita..hehe..
Ala...senang je,contest nih...
Syarat-syaratnya yang cukup mudah :-

1) Create a new post/entri yang bertajuk ''Contest-Saya Seorang Muslimah''

2) Dalam post/entri tu,mesti ...
2.1-bermula dengan 'Bismillahirrahmanirrahim' dan 'Assalamualaikum'
2.2-sebutkan sahaja 2 tokoh muslimat yang anda kagumi
cth : Ustazah Bahyah & Datin Rosmah.
Asiah(isteri firaun) & Siti Khadijah.
Ustazah Mayitah & Prof Muhayya.
*satu dunia boleh,telah meninggal boleh,zaman bila-bila pun boleh*
*tidak perlu tulis tentang tokoh tersebut*
2.3-masukkan gambar contest seperti yang di atas.
**2.4-ceritakan kenapa anda ingin menyertai contest ini.
minimum 50 patah perkataan dan maksimum 1000 patah perkataan.**
2.5-masukkan maklumat (syarat-syarat dan hadiah) contest nih.
2.6-masukkan link contest nih.

2) Follow blog ana *bagi orang yang belum follow lagi*.

3) Tinggalkan link blog korang tentang contest nih di ruang komen di bawah ini ye.

----hadiah----

1st- Blog Header,Bloglist(4 bulan),Sehelai Telekung(khas dari Bandung,Indonesia),Ana follow blog anda.
2nd- Blog Header,Bloglist(3 bulan),Ana follow blog anda.
3rd- Bloglist(2 bulan),Ana follow blog anda.

Contest berlangsung dari 9 Rejab 1432H(11 Jun 2011) sehingga 19 Ramadhan 1432H(19 Ogos 2011).
**Pemenang dikira berdasarkan alasan yang menarik dan bersesuaian dengan tajuk contest.
Keputusan akan diumumkan beberapa hari selepas contest tamat.
(^_^)
Senang kan?
Moh le join...ye..
Ajak blogger muslimah yang lain..
Selamat mencuba !
Sekian,Wallahu'alam..

19 comments:

  1. http://menulistanpaseni.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  2. menariknya ..insyallah saya akan join bg saya masa ok tuan blog,tq sudi invite sya =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. trimas kerana invite,,yeaahh
    http://lalavanylla.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  5. http://princessgrapess.blogspot.com/2011/06/c0ntest-saya-se0rang-muslimah.html

    ReplyDelete
  6. Salam Alaik ^-^

    this one is mine~!

    http://khadijah6232.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  7. laki x boleh erk?haha... melepas!

    ReplyDelete
  8. sy join.. ^^

    http://nursyafikateciq.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  9. this is mine =) ::>

    http://notawarna.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  10. adeh... ajak aku join.. tapi utk pompuan je.. hehehe

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah,,terlunas sudah...

    http://kenkarin.blogspot.com/2011/06/c0ntest-saya-se0rang-muslimah.html


    _______________+88
    _______________+880
    _______________++880
    _______________++880
    ________________+880
    ________________+8880
    ________________++880
    ________________++888_____+++88
    ________________++8888__+++8880++88
    ________________+++8888+++8880++8888
    _________________++888++8888+++888888++8888
    _________________++88++8888++8888888++888888
    _________________++++++888888888888888888_+88
    __________________++++++88888888888888888_++8
    __________________++++++++000888888888888+88
    ___________________+++++++000088888888888_88
    ____________________+++++++00088888888888
    _____________________+++++++088888888888
    _____________________+++++++088888888888
    ______________________+++++++8888888888
    ______________________+++++++0088888888
    ______________________++++++0088888888
    ______________________++++++00888888l

    klik tau link atas nun

    ReplyDelete
  12. http://nadia-azraq.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    moga ramai yg peroleh manfaat dari contest-saya seorang muslimah.. INSYAALLAH

    ReplyDelete
  13. salam..blh change url x..dr

    http://notawarna.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ke

    http://miranis298.blogspot.com/2011/06/contest-saya-seorang-muslimah.html

    thnx :)

    ReplyDelete
  14. Dengan ini, saya join contest ni

    http://syayewawatif.blogspot.com/2011/07/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  15. saya join contest ni..:-D

    http://suhailasellaginella.blogspot.com/2011/08/contest-saya-seorang-muslimah.html

    ReplyDelete
  16. http://eymaviolet.blogspot.com/2011/08/contest-saya-seorang-muslimah.html

    salam ramadhan.:-D..join sini..

    ReplyDelete

komen ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...