if u like this blog.just click

Saturday, May 12, 2012

Rakan Sekelas


Assalamualaikum semua..
Masya-Allah..banyaknya habuk kat blog ana ni..nak guna pencuci apa ni ?..huhu..cuci dengan sabun memori fortyeight yang tak pernah hilang bau harumannya...insya-Allah pada hari ini..ana perkenalkan tentang cebisan kenangan sahabat kelas ana..tapi,kalau sorang-sorang..lain kali baru ana cerita..ana berterima kasih kepada zakirin sebab dia create movie maker untuk kelas kami...5 pengajian islam 2..tahun 2010
apabila di 'usha' video ni kembali..rasa sedih sangat..kerana sudah lama kami tak bersua..
video

cuma,beberapa orang sahaja yang dapat aku bersua kembali.
itupun,di hari sukan sis dan program perkampungan menara gading di taiping
mahupun di UIA Nilai & USIM.
nie pulak gambar kami kat lab..
Alhamdulillah,nasib baik la ana bawa kamera ketika last experiment..dapat juga capture gambar kami semasa di makmal.
p/s : nampak macam budak sains..haha..
Pada awal tingkatan 4,seramai 25 akauntan muda telah menjadi ahli kelas tingkatan 4 Pengajian Islam 2..
Walaubagaimanapun,hanya 22 orang pelajar kelas akaun pada 2010 kerana 3 orang telah berpindah ke sekolah lain.
thanks to aiman coz edit gambar kelas time f4.
Ana hendak tunjukkan gambar dari sebahagian koleksi yang ana ada.

Fadhil,Zaki,Wafi dan Safwan.

Di dalam kelas Bahasa Inggeris-Madam Shahbanun.

Di makmal bahasa sewaktu Kem Sains dan Matematik 1.

Semasa kelas prep malam.
Zaim,Aiman dan Hamzi yang pakai baju kuning.

Di bilik seminar-Jamuan Akhir Tahun kelas 4 Pengajian Islam 2(Accounting).

Aidil,Zubair,Aiman-Wahh,,sedapnya aiskrim..nak sikit !

Bergambar bersama cikgu-cikgu tersayang pada hari jamuan.
Dari kiri : Pn. Ramsiah,Pn. Nor Ahmar,Pn. Nor Azwa,Pn. Nuramlia,Pn. Asiah.
p/s:  sorry kawan-kawan kalau gambar old style ni tak smart.hehe..

Guru kelas kami ialah Cikgu Azwa,isteri kepada Cikgu Ridhuan..
terima kasih atas jasa guru-guru di SIS(Sekolah Izzuddin Shah) terutama Cikgu Azwa..you are the great teacher..
maybe lepas ni,ana publish post pasal guru SIS dan pasal budak kelas ana sorang-sorang ea..
Sekian,wallahu'alam.

1 comment:

komen ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...